• Open dag

Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Kom naar de open dag

Twee keer per jaar bieden basisscholen in Apeldoorn ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met scholen.

De volgende open dag is nog niet bekend ivm de Coronacrisis

 

Bekijk het programma

Ons onderwijsconcept

Sterrenschool Apeldoorn werkt in zijn geheel (onderwijs en opvang) volgens verschillende concepten die op elkaar zijn afgestemd: In de onderbouw werken we volgens de principes van Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO). Uitgangspunt is dat talenten van kinderen worden ontwikkeld en dat elk kind de ruimte krijgt om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. In de bovenbouw werken we bij de hoofdvakken Programma gericht in combinatie met OGO en onderzoekend Leren. Laatste 2 items zien we vooral terug in de (school)thema’s.

Programma

Op de open dag volgen wij zoveel mogelijk het standaard dagprogramma in de groepen. Dit doen wij omdat wij nieuwe ouders een goed beeld willen geven van onze manier van werken. Natuurlijk verzorgen wij rondleidingen voor bezoekers en heeft u volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met ons team en onze leerlingen! Graag tot ziens op onze open dag!

  • Sterrenschool Apeldoorn
  • LP055_de Sterrenschool_20150224_SunnyGardeur_0323
  • Samenwerken
  • LP055_Sterrenschool_Intro_20150916_SunnyGardeur_0587

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via