Sinterklaas in niveau 1 en 2

donderdag 16 november 2017

In de groep is alweer goed te merken dat de Sint aankomende zaterdag aankomt met de stoomboot. Iedere dag volgen we het Sinterklaasjournaal en de aankomende weken gaan wij natuurlijk uitgebreid met de kinderen aan de slag over Sint en de Pieten. Wij hebben u via de mail al geïnformeerd over de diverse activiteiten. Hierbij toch nog even een klein overzicht. Er zijn al diverse, enthousiaste aanmeldingen voor de pietenochtend. Wij zijn nog op zoek naar een aantal ouders die op deze gezellige ochtend, een groepje willen begeleiden. Ook zijn wij nog op zoek naar een ouder of opa/ oma, die foto’s zou willen maken op de Pietenochtend.  U kunt zich opgeven d.m.v. de opgave lijst die bij de klassendeur hangt of natuurlijk bij de leerkrachten en leerkrachtondersteuners.

Knutselavond 22 november

Tussen 19.00 en 20.30 zien we u graag tegemoet op de Kindertuin aan de Marconistraat 211 voor de knutselavond.

Pietenochtend 23 november 

Alle kinderen (ook niveau 1) starten deze dag aan de Buys ballotstraat. Om 9:00 start de Pietenochtend. In circuitvorm kunnen de kinderen aan allerlei spelletjes meedoen die deze pietenochtend zo speciaal maken. Uw kind hoeft deze dag geen fruit/drinken mee te nemen voor de ochtend, maar wel een lunch meenemen.

Schoen zetten 29 november 

Op woensdag 29 november zetten wij met alle kinderen van niveau 1 en 2 de schoen. Hiervoor hoeft u geen schoen mee te geven, we knutselen een schoen in de klas.

Sintviering op school 5 december  

Ook deze dag wordt gevierd op de locatie Sterrenschool.  Dus de kinderen van niveau 1 (Kindertuin) van de Sterrenschool starten ook aan de Buys Ballotstraat! We zullen met ons allen met spanning afwachten op het schoolplein of hij komt…???  Uw kind hoeft deze dag geen fruit/drinken mee te nemen voor de ochtend, maar wel een lunch meenemen.

We hopen op een hele gezellige feestmaand!

 

Delen via