Nieuwe Vloerbedekking

donderdag 26 oktober 2017

In de herfstvakantie hebben de kantoorruimten van de school nieuwe vloerbedekking gekregen. Daar zijn we blij mee, want de gaten vielen er op sommige plekken bijna in. We hebben voor de vakantie de ruimten leeggeruimd en in de vakantie weer ingeruimd op een dusdanige manier dat de kinderen daar zo min mogelijk last van hebben ondervonden.

In de kerstvakantie krijgt een gedeelte van de school nieuwe vloerbedekking (marmoleum), om precies te zijn wordt het marmoleum vervangen in:

  • het lokaal van niveau 3
  • het lokaal van niveau 6-7
  • de gangen en trappen in het hoofdgebouw

Dat betekent dat we vlak voor de kerstvakantie een gedeelte van de school leeg moeten halen en de materialen in andere lokalen op moeten slaan. Dat stuit op logistieke problemen, een korte uitleg.

Woensdag 20 december hebben we onze Kerstviering, aansluitend zijn de kinderen donderdag en de meesten vrijdag nog op school. En op deze laatste vrijdag hebben we nu een knelpunt. We moeten dan 2 lokalen en alle gangen leeghalen en de materialen, nl; stoelen, tafels, kasten, boeken, schriften etc. in de andere lokalen opslaan. Dat is een karweitje waar we wel een dag mee zoet zijn. Als we deze interne verhuizing in gang zetten, waar laten we dan de kinderen? In het ene lokaal wordt het materiaal weggehaald en in andere lokalen wordt het opgeslagen.

Om die reden willen we de Kerstvakantie met een dag verlengen, donderdag 21 december 2017 is dan de laatste schooldag en vrijdag 22 december zijn de kinderen vrij. Mocht dat voor u op problemen stuiten, dan verzoek ik u contact op te nemen met de directie; dat kan telefonisch, via de mail of persoonlijk. Graag horen we dat uiterlijk vrijdag 15 december.

We gaan de boel vrijdag 5 januari 2018 weer inrichten. Daar kunnen we wel wat ouderhulp bij gebruiken. Als u in de gelegenheid bent, dan maken we die dag graag gebruik van uw hulp, ook dat graag voor 15 december doorgeven.

 

Alvast bedankt voor de medewerking!

 

Delen via