Korte terugblik

dinsdag 18 december 2018

 

Beste ouders, verzorgers, 

We kijken terug op een mooi jaar waarin er weer veel is gebeurd. Veel nieuwe leerlingen, aanpassingen aan het plein, een verdere stap in de digitale ontwikkeling op onderwijsgebied, meer aandacht voor mediawijsheid en ga zo maar door. We hebben zeker niet stil gezeten en zullen dat in 2019 ook zeker niet doen. Ook ziekte binnen het personeel, de operatie van meester Hans en het fietsongeval van juf Gerrie,  heeft de stempel op dit jaar gedrukt. 

Het team van Sterrenschool Apeldoorn heeft enorm zijn best gedaan om alles voor de kinderen zo goed en vlot mogelijk te laten verlopen. We mogen ons ook gelukkig prijzen met een goede invaljuf in groep 4.

Ook dit jaar waren er weer veel activiteiten waarbij we uw hulp goed konden gebruiken zoals; vervoer van en naar activiteiten, hulp bij sport- en schoolactiviteiten, klassenouders, organisatie avond4daagse, ouderraadhulp, medezeggenschapsraad etc. Hier zijn we heel blij mee. We kunnen dan net het stukje extra doen dat we alleen niet voor elkaar krijgen.

We kijken ook zeker met een warm gevoel terug op de laatste activiteit op school. Een mooi aangeklede school en natuurlijk een heel prettige Kerstviering. Deze viering was ook zonder uw hulp niet mogelijk geweest. Zowel in de voorbereiding als voor de viering zelf. Er is erg veel aandacht besteed aan het eten, niet alleen om een lekker gerecht te bereiden, maar ook aan de presentatie van de vele verschillende gerechten. Ook zagen we veel terug van ons accent op gezonde voeding.  Het stamppotbuffet bleek een schot in de roos te zijn. Veel ouders hebben hier gebruik van gemaakt en het was gezellig druk op het plein. De finale werd door heel veel ouders bijgewoond, een mooi moment om 2018 mee af te sluiten.

Ouders bedankt voor jullie inzet, meedenken en kritische noten.

Voor nu wensen we iedereen fijne Kerstdagen en een goed en gezond 2019.

Kerstmis 

het feest

van vergeven

een nieuwe start

om verder te leven

Het voelt fijn

maar wees eerlijk

zo zou het toch

elke dag moeten zijn

 

De vakantie start vandaag en we zien elkaar in de meeste gevallen weer op maandag 7 januari.

 

Met vriendelijke groet

Team van onderwijs en opvang van Sterrenschool Apeldoorn

 

 

Delen via