Halen en Brengen

dinsdag 3 september 2019

Beeld anp

 

We zijn weer (bijna) een week op weg en komen zo langzamerhand weer in het schoolritme. Voor de duidelijkheid zetten we de afspraken rond de schooltijden op een rijtje.

Kindertuin:

De deuren van de klas in de Kindertuin gaan om 08.15 u open (wel even aanbellen). De ouders zorgen er voor dat hun kind uiterlijk 08.30 u in de groep aanwezig is. Indien u eerst een ander kind naar de Buijs Ballotstraat moet brengen, kan daarvan worden afgeweken. Dit graag aangeven bij de leerkrachten van de locatie Kindertuin. U kunt uw kind om 14.15 u. weer ophalen. Kinderen die naar de BSO gaan, lopen onder begeleiding van de leerkracht naar het schoolgebouw aan de Buijs Ballotstraat, u kunt uw kind daar ophalen.

Buijs Ballotstraat:

Voor de Buijs Ballotstraat geldt vanaf maandag 9 september een nieuwe afspraak. De kinderen en ouders kunnen vanaf 08.15 u. naar binnen. De bedoeling is dat de kinderen en ouders voor die tijd wachten op het plein. We merkten echter de laatste maanden voor de zomervakantie en ook in de eerste week van dit schooljaar dat er al ruim vóór 8 uur kinderen en ouders in het halletje van de school staan te wachten. Dat is niet de bedoeling. Het geeft onrust, niemand kan er langs en regelmatig lopen de kinderen (en ouders) al vóór 08.15 u. de school in. Om deze redenen gaat de schooldeur pas om 08.15 u open en kunnen de kinderen gelijk doorlopen naar de lokalen. Voor 08.15 u. dus wachten op het plein. Voor de vroege vogels hebben we ook een VSO op school waar u gebruik van kunt maken.

Om 08.25 u. gaat de eerste bel, de kinderen die dan nog buiten zijn, komen naar binnen. De eerste bel geldt ook voor de ouders, u kunt dan afscheid gaan nemen van uw kind(eren). Om 08.30 u. gaat de tweede bel, we willen dan met de lessen beginnen, alle ouders moeten dan in het klaslokaal hebben verlaten. Dat geldt ook voor de ouders van de kleuters!

Kinderen die op de fiets komen moeten voor het groene hek afstappen, fietsen op het schoolplein is niet toegestaan.

Het ophalen van de kinderen kan om 14.15 u. Het is de bedoeling dat ouders buiten het schoolgebouw op het schoolplein op de kinderen wachten.

 

Delen via