Fijne vakantie

vrijdag 7 juli 2017

Beste ouders, verzorgers,

Schooljaar 2016-2017;

We kijken terug op een mooi jaar waarin vele ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. Niet alles verliep perfect, maar met de inspanning van vele kinderen, collega’s en ouders kunnen we met een goed gevoel op het afgelopen jaar terug kijken. We zijn zeer blij met de vele positieve reacties die we hebben ontvangen het afgelopen jaar, dat geeft ons genoeg energie om in augustus de draad weer op te pakken en verder te gaan met de ontwikkelingen.
Volgend jaar is het jaar waarin de eerste serie contracten afloopt van de Ipads. Er zijn vele nieuwe ontwikkelingen die ons doen nadenken over de inzet van de Ipad in alle groepen. Er gaat het e.e.a. veranderen, maar daarover hoort u later meer.
Ook hebben we natuurlijk ontevreden geluiden gehoord. Voor niet iedereen is het jaar positief verlopen. Dat is jammer, we doen enorm ons best, maar zijn tenslotte ook maar gewone hardwerkende mensen. Wat hierin belangrijk is, de kritiek is met ons gedeeld en we hebben daarin als team leerpunten opgepakt voor het komende schooljaar.

Het zit er nu voor de meesten weer op. Sommige kinderen en collega’s werken nog even door. Maar iedereen gaat of heeft wel een weekje vakantie in deze periode Voor iedereen die weg gaat, rij voorzichtig, kijk uit met felle zon.
Voor iedereen die nog één of meerdere weken naar school gaat, veel succes en plezier.

Het schooljaar start weer op 21 augustus. We zien elkaar dan weer.

Fijne vakantie namens alle teamleden.

Met vriendelijke groet;
Hans van der Most
manager onderwijs

Delen via