Even voorstellen

donderdag 9 oktober 2014

Even voorstellen

Hoi! Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Estelle Witteveen en ik ben 17 jaar. Ik kom uit Apeldoorn, maar studeer sinds dit jaar in Zwolle. Ik ben namelijk eerstejaars student pabo op de KPZ. Ik loop stage in groep 3/4 en het  kan dus zijn dat je me af en toe tegenkomt. Zelf kom ik van de Havo (Walterbosch). Zijn er nog vragen, dan kun je me altijd mailen via deze mail: estelle23_@hotmail.com. Ik heb er zin in!

Groetjes,

Estelle

estelle

 

 

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Yoica van ’t Slot. Ik ben 20 jaar oud en studeer aan de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding. Ik loop stage in de klas van Juf Annemieke, namelijk niveau 3 en 4. Een leuke en enthousiaste groep. Ik zal kort wat over mijzelf vertellen. Ik studeer in Zwolle, maar woon nog thuis bij mijn ouders in Harderwijk. Ik werk in de horeca bij een steakhouse in Harderwijk. Verder ga ik graag een rondje hardlopen en in mijn vrije tijd spreek ik af met vriendinnen.  Yoica

 

yoica

 

Hallo ouders/verzorgers,

Sommigen zullen mij al hebben gezien op school, maar wie ben ik en wat doe ik eigenlijk op de Sterrenschool? Het lijkt mij dan ook goed om hiermee te beginnen..

fleur1

Mijn naam is Fleur van Gelder. Ik ben 22 jaar en ik woon in Zwolle. Voordat ik in het laatste jaar van de middelbare school zat, wist ik het al: Ik wil heel graag lesgeven aan kinderen in het basisonderwijs. Na mijn examenjaar ben ik dan ook gaan studeren aan de pabo, de Katholieke Pabo in Zwolle (KPZ). Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn studie, waardoor ze mij een WPO-student noemen (WerkPlek in Opleiding-student). In dit laatste jaar mag ik stage lopen op de Sterrenschool in groep 4b/5. Op donderdag en vrijdag geef ik met veel plezier zelfstandig les aan voornamelijk niveau 4. U zult mij dan ook (waarschijnlijk) alleen op de donderdag en vrijdag op school zien.  Mijn grootste hobby is dansen, waar ik ongeveer 3 uur in de week voor kwijt ben. Ik krijg 2 uur zelf les en geef daarnaast ook zelf een uur les. Dit uurtje dansles geef ik aan een stel meiden van 16 jaar e.o. Dit is natuurlijk een hele andere leeftijdscategorie, maar daar haal ik ook veel voldoening uit.

fleur2

Lesgeven is echt iets wat ik erg leuk vind!

Als u meer over mij wilt weten of een praatje met me wilt maken, spreek mij dan gerust aan.

Groet,

Fleur van Gelder

 

 

 

 

Delen via