Cheque ontvangen

woensdag 14 november 2018

Vandaag hebben we een cheque ontvangen ter waarde van 750 euro. Deze cheque is ter beschikking gesteld door AVR Afvalverwerking in Duiven. U weet wel, het bedrijf met de grote schoorsteen tegenover de Ikea.

Waarom deze cheque?

AVR afvalverwerking bekijkt elke maand of hun doelstellingen zijn behaald. Deze doelstellingen zijn o.a.; ‘is er veilig gewerkt’, ‘zijn de milieueisen behaald’, ‘is de productie behaald’. Als dit zo is dan heeft het bedrijf een “perfect day”. Aan deze “perfect day” is een geldbedrag gekoppeld en dat bedrag wordt in een goede doelenfonds gestort. Elke maand wordt de balans opgemaakt. Werknemers van AVR kunnen een goed doel opgeven bij de bedrijfsleiding. Daar wordt bepaald aan welk doel het bedrag van de “perfect days” wordt uitgekeerd.

De vader van Vera uit niveau 7 werkt bij AVR en heeft Sterrenschool Apeldoorn als goed doel opgegeven. We zijn heel blij dat dit is gehonoreerd. We kunnen het bedrag van 750 euro op onze rekening bijschrijven. Die kunnen we goed gebruiken voor de herinrichting van ons schoolplein.

 

Delen via