Begintijden

maandag 7 januari 2019

Kindertuin

De deuren van de klas in de Kindertuin gaan om 08.15 u open (wel even aanbellen). De ouders zorgen er voor dat hun kind uiterlijk 08.30 u in de groep aanwezig is. Indien u eerst een ander kind naar de Buijs Ballotstraat moet brengen, kan daarvan worden afgeweken. Dit graag aangeven bij de leerkrachten van de locatie Kindertuin. U kunt uw kind om 14.15 u. weer ophalen. Kinderen die een rooster hebben tot 15.30 u. gaan om 14.15 u. onder begeleiding van de leerkracht naar het schoolgebouw aan de Buijs Ballotstraat, u kunt uw kind daar om 15.30 u. ophalen. Ook de kinderen die naar de BSO gaan, lopen mee naar de Buijs Ballotstraat.

 

Buijs Ballotstraat:

Kinderen die op de fiets komen moeten voor het groene hek afstappen, fietsen op het schoolplein is niet toegestaan.

De kinderen kunnen vanaf 08.15 u. naar binnen. Om 08.25 u. gaat de eerste bel, de kinderen die dan nog buiten zijn, komen naar binnen. De eerste bel geldt ook voor de ouders, u kunt dan afscheid gaan nemen van uw kind(eren). Om 08.30 u. gaat de tweede bel, we willen dan met de lessen beginnen, alle ouders moeten dan het klaslokaal hebben verlaten. Dat geldt ook voor de ouders van de kleuters!

Kinderen die na 08.30 op school komen, worden eerste even opgevangen in de BSO ruimte. Dit is geen straf, maar het is heel storend wanneer er het eerste kwartier van de dag kinderen in de klas komen.

 

Delen via