Het ASK-Theater presenteert ‘Ali Baba en de 40 Rovers’!

woensdag 15 november 2017

Dit jaar bezoeken de kinderen ven de bovenbouw (6-7-8) de voorstelling van het ASK-Theater in Schouwburg Orpheus. De voorstelling is voor ons op dinsdagavond 28 november.
Dit jaar speelt het ASK theater de voorstelling ‘Ali Baba en de 40 Rovers’. Ali Baba is een arme waterdrager die niets liever wil dan Morgiana, een slavin waarop hij verliefd is geworden, vrij te kopen. Geld heeft hij daar natuurlijk niet voor. Toevallig ziet hij hoe een groep rovers een grot vol met schatten opent met de spreuk: “Sesam, Open U”. Als de rovers weg zijn sluipt hij naar binnen en pakt wat goud. Met dit goud kan hij zijn grote liefde vrijkopen. Als de rovers dit ontdekken gaan ze op zoek… 
Meer informatie over het ASK-Theater vind u op www.ask-theater.nl. 

We verzamelen om 18:30 uur bij de Lindenhoven (dit ligt aan de Loolaan no 41; naast de Chinees). Om ongeveer 21:00 uur kunt u uw kind daar ook weer ophalen!

Het is voor sommige kinderen een latertje, daarom mogen zij woensdag 29 november later op school komen. Zij worden uiterlijk om 10.30 u op school verwacht. De juf is wel op de normale begintijd aanwezig.

Delen via