sterrenschool-apeldoorn
nieuwsbrief Sterrenschool Apeldoorn | augustus 2022
welkom terug

Schooljaar 2022-2023

Welkom in het nieuwe schooljaar! Eigenlijk zijn we al 1,5 week gestart, alleen lukte het nog niet om al eerder de nieuwsbrief te versturen.
Inmiddels heb ik gelukkig al kennis mogen maken met de kinderen en een deel van de ouders. Het waren hectische, maar ook ontzettend fijne weken! Ik vind het zo leuk om alle kinderen te leren kennen en dat de kinderen mij ook steeds vaker even opzoeken of iets komen vragen. Gelukkig maar, want dat maakt mijn werk zo leuk. Dat je na een vergadering ineens stralende kinderen in je kantoor hebt staan, dan zie ik meteen waarvoor we het allemaal doen!
Ik hoop dan ook dat u als ouder mij weet te vinden wanneer er iets speelt. Samen komen we namelijk verder dan allemaal alleen!

Geeske Bloemberg
Manager onderwijs, Sterrenschool Apeldoorn

Even voorstellen


Mijn naam is Stefanie Verschuur en sinds de zomervakantie werk ik drie dagen bij de Sterrenschool. Daarnaast zal ik nog stage lopen; eerst in groep 3 (tot half november) en daarna in groep 7.
Inmiddels ben ik 34 jaar. Ik ben bezig met afstuderen en de functie op de Sterrenschool is dus een mooie combinatie.
Ik woon samen met mijn gezin in Bathmen. In mijn vrije tijd wandel ik veel met de hond, lees ik graag en onderneem ik veel activiteiten met mijn kinderen (twee dochters van bijna 4 en 9 jaar).
Verder heb ik al aardig wat ervaring in het onderwijs. Eerst heb ik in het speciaal onderwijs en jeugdzorg met kinderen van 4 t/m 18 jaar met externe gedragsproblematiek gewerkt. Daarna heb ik jaren in het voorgezet onderwijs gewerkt.
Ik hoop u allemaal snel te ontmoeten!
Met vriendelijke groet,
Stefanie Verschuur

Stefanie
Parro

Berichtje voor de juf of meester?


Soms is het best fijn om even een berichtje aan de juf of meester te kunnen sturen. Hiervoor gebruiken wij Parro. Dit is een berichten-app waar veilig berichten, foto's en agenda-items kunnen worden gedeeld. Ook kunt u apart aan de juf of meester een berichtje sturen. Bijvoorbeeld als uw kind naar de dokter moet of binnenkort wil trakteren.
Voor grotere onderwerpen kunt u uiteraard altijd een afspraak maken. Ook staan de leerkrachten na schooltijd meestal buiten om de kinderen te begeleiden.
Heeft u inlogproblemen met Parro, of lukt het versturen van berichten niet goed? Geef het even bij ons aan, we denken graag met u mee.

Denkt u aan de veiligheid?


Na schooltijd staat een aantal leerkrachten vaak bij de straat om de kinderen veilig richting huis te dirigeren. Met enige regelmaat zien wij toch onveilige situaties ontstaan. Wij willen u daarom verzoeken om niet te dicht bij de inrit van school te parkeren. Het zicht van de kinderen op ander verkeer, wordt hierdoor namelijk enorm beperkt.
Ook zouden we het prettig vinden wanneer u uw kind aan de schoolkant van de weg opwacht (dus niet aan de overkant). Dan kunnen wij de kinderen die alleen op de fiets vertrekken beter begeleiden.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
verkeer
kids college

Open Dag KIDS COLLEGE APELDOORN

Op zondagmiddag 4 september
Van 14.00 tot 16.00 uur staan de deuren open op de Deventerstraat 54: kinderen van groep 7-8 kunnen dan, samen met hun ouders, kijken wat KCA is en doet. De coördinator en vrijwilligers geven informatie over de jaarplanning van 24 GRATIS lessen op zondagmiddag: lessen waarin kinderen in de praktijk mogen ervaren wat diverse beroepen inhouden. Huidige KCA-leerlingen leiden op 4 september belangstellenden rond langs de diverse opdrachten: kom zeilen met de zeilinstructeur, kom puzzelen als archeoloog, kom hapjes maken als kok (en bedienen als serveerster), kom verbanden aanleggen als verpleegkundige, kom logo’s ontwerpen als grafisch vormgever EN NOG VEEL MEER! Voor meer informatie: www.kidscollegeapeldoorn.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...