Sterrenschool Apeldoorn

Sterrenschool Apeldoorn is gevestigd in Apeldoorn Noord, aan de Buys Ballotstraat. Wij zijn een van de geselecteerde scholen die deelnemen aan het landelijke experiment ‘Flexibele onderwijstijd’ van het ministerie van OCW. Wij werken met een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan. Sterrenschool Apeldoorn is 50 weken per jaar, elke werkdag van 7.00 tot 19.00 uur geopend (Kerstvakantie gesloten).

Ons sterrenschoolconcept

De kern van ons dienstenpakket is onderwijs en opvang. Sterrenschool Apeldoorn richt zich op brede (talent)ontwikkeling van kinderen. Nadruk op rekenen, taal en lezen staat in het onderwijsaanbod centraal. Daarnaast is veel aandacht voor cultuur, sport, recreatie en techniek maar ook voor studie en communicatievaardigheden.

Lees verder

Kerstviering 2018

dinsdag 8 januari 2019

Woensdag 19 december was het zover! We kwamen aan het eind van de middag bij elkaar om samen het feest van het licht te vieren. Dit deden we met het genieten van heerlijke hapjes die ouders gemaakt hadden voor de kinderen. Dit jaar had de ouderraad voor de ouders, naast de warme chocolademelk en glühwein,


Groep 5 naar Nieuwsbegrip

donderdag 20 december 2018

Aurélie Baas van groep 5 heeft in juni van dit jaar een mail gestuurd naar Nieuwsbegrip waarin zij heeft aangegeven dat zij veel geleerd heeft van Nieuwsbegrip. (Met Nieuwsbegrip geven we op school het begrijpend lezen vorm; red) In deze mail heeft zij ook gevraagd hoe zij nu Nieuwsbegrip maken. Omdat haar bericht zo leuk was, heeft Paul de


Complimentjes

donderdag 1 november 2018

Op school geven de kinderen elkaar complimentjes. Ieder kind zijn/haar eigen envelop. Altijd een verrassing om te kijken welk compliment je krijgt.


Spring naar toolbar