Korte introductie van de school

Welkom bij Sterrenschool Apeldoorn. Op onze website en in de online schoolgids leest u alles over onze manier van werken en vindt u veel praktische informatie.

Bij Sterrenschool Apeldoorn werken onderwijs en kinderopvang gezamenlijk aan de ontwikkeling van elk kind. Doordat de pedagogisch medewerkers van het kinderopvangdeel ook werkzaam zijn als onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner, zijn zij goed op de hoogte van relevante informatie over het kind. Bij Sterrenschool Apeldoorn geldt één pedagogisch klimaat en één cultuur, waardoor het voor kinderen een veilige en vertrouwde omgeving is.

In een sfeer van veiligheid, betrokkenheid, duidelijkheid en rust krijgt elk kind de ruimte om zich in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier te ontwikkelen. Je thuis voelen, goede omgangsvormen, je best doen voor je eigen toekomst en leren van en met elkaar zijn onze basisprincipes. Al deze uitgangspunten, werkwijzen en bedoelingen zult u in de schoolwiki terug vinden.

Ouders die belangstelling hebben voor onze school nodigen we graag uit voor een gesprek. In dat gesprek geven we algemene informatie en laten we de school zien. Een afspraak onder schooltijd geeft het beste beeld van onze school en een mogelijkheid om de sfeer te proeven. Om toegelaten te worden tot de reguliere basisschool moet uw kind 4 jaar zijn.

Op de contactpagina vindt u onze mailadressen en telefoonnummers.

Hans van der Most, manager onderwijs
Wendy van Tongeren, manager kinderopvang