Onderbouw de Buys Ballotlocatie

Niveau 1-2 Buys Ballotstraat

 

Op dit moment zitten er 28 kinderen in deze groep. Dat kan op termijn groeien als de groep op de kindertuin meer dan 20 leerlingen gaat worden.

Om kwart over acht gaat de deur open en mogen de kinderen een werkje aan de tafel kiezen.

De juf en een onderwijsassistent zijn in de groep om er samen een fijne dag van te maken! Om half negen mogen de ouders de groep verlaten want dan gaan we met de schooldag beginnen. In de kring maken we met behulp van pictogrammen de dag overzichtelijk. Na een reken- of taalactiviteit mogen de kinderen via het digikeuzebord aangeven waar ze gaan spelen- of werken.
Hierna is het tijd voor een gezond tussendoortje en wat drinken. Hierna gaan we lekker buitenspelen of naar het speellokaal.

Als we weer in de groep komen hebben we de handen gewassen en gaan we lunchen.

 

Het middagprogramma kan uit verschillende onderdelen bestaan, schooltelevisie programma, yoga groepje, filosofie kring, maatjesmiddag of thema- activiteit. Om kwart over twee gaat de eerst groep kinderen naar huis of naar de BSO( buitenschoolse opvang) en blijven we met de kinderen die tot  half vier naar school gaan in de groep om nog een educatieve oefening in te vullen.

Om half vier zijn alle kinderen uit de groep of naar de BSO en zit er weer een leerzame en gezellig dag in niveau 1-2 op!

Delen via