Kinder GIRO

maandag 4 april 2016

In mei is de Giro D’Italia in Apeldoorn en deze gelegenheid heeft Stichting Doe Kids aangegrepen om een heus Kinder Giro Fiets Feest te organiseren op 4 mei. Kinderen mogen dan op roze versierde fietsen in een optocht fietsen vanaf verschillende vertreklocaties naar het Orderbos. In het Orderbos is een heel festival voor kinderen met allemaal leuke activiteiten en lekker Italiaanse pizza’s en pasta’s (en ijs) eten. Dit is natuurlijk een superleuk uitje voor de kinderen die in de meivakantie om met hun ouders te doen.

De gemeente Apeldoorn vindt dit een ontzettend goed initiatief en het lijkt ons leuk om dit evenement te vermelden als leuke activiteit tijdens de meivakantie. Het is de bedoeling dat kinderen (met begeleiding) roze verkleed komen met een roze versierde fiets. Aangekomen op het festival worden alle fietsen beoordeeld door de jury en de eigenaar van de mooist roze versierde fiets wint een prijs. INSCHRIJVEN IS GRATIS! Via onze website is meer informatie te vinden over het festival en 4 mei: www.zeepkistenracefestival.nl.

Kinderen (met begeleiding) kunnen zich inschrijven via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kindergiro-fietsfeest-apeldoorn-4-mei-2016-23230871161

Delen via