Even voorstellen

donderdag 30 juni 2022

Zo vlak voor de zomervakantie is mij gevraagd een stukje te schrijven om mijzelf vast voor te stellen. Mijn naam is Geeske Bloemberg en ik heb de eer om vanaf augustus het stokje van Hans van der Most over te nemen. Ik noem het een eer en zo voel ik het ook, het zal namelijk een aardige klus worden om de bevlogenheid van Hans te evenaren. Gelukkig staat er een ontzettend warm en sterk team klaar om mij hierbij te helpen.

Tijdens mijn sollicitatiegesprek op 7 juni heb ik ook kennis mogen maken met juf Ineke. Gelukkig maar, zij heeft mij namelijk nog kunnen laten zien met welke passie zij voor de Sterrenschool stond. Ook het afscheid heb ik samen met het team mogen meemaken, hier ben ik erg dankbaar voor.

Afgelopen jaren heb ik gewerkt als directeur van basisschool de Tweede Stee in Loenen. Daarvoor heb ik in Deventer op een basisschool gewerkt, in die stad ben ik ook woonachtig. Mijn twee kinderen, Alex van 13 en Milou van 12, zijn inmiddels beide naar het VO. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen met onze hond, een goed boek te lezen en om te koken. Bij vragen kunt u mij bereiken via gbloemberg@leerplein055.nl. Ook vind ik het prettig om korte lijnen te houden. Dus speelt er iets, heeft u een vraag, loop gerust even binnen! Mijn werkdagen zijn in principe ma-di-do-vr.

Graag tot snel!

Delen via