Staking en Onderwijsmanifestatie op marktplein in Apeldoorn 

dinsdag 28 januari 2020

Zoals u weet is onze school gesloten op donderdag 30 en vrijdag 31 oktober gesloten ivm de landelijke staking van het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het speciaal onderwijs. Op dit moment hebben ruim 3350 scholen in Nederland aangekondigd dicht te zijn op 30 en 31 januari. In Apeldoorn sluiten de meeste basisscholen ook de deuren. Ook alle Leerplein055-scholen zijn dicht. 

Op vrijdag 31 januari organiseren de drie grote schoolbesturen van Apeldoorn van 13.00 tot 14.00 uur een manifestatie op het marktplein. Leerkrachten en ondersteunend personeel vragen gezamenlijk aandacht voor de toekomst van het onderwijs. Dat doen we door vanaf Vue Apeldoorn (Bioscoop aan de Nieuwstraat) gezamenlijk naar het marktplein te lopen. Op het marktplein ontmoeten we elkaar voor een korte manifestatie.

Uiteraard bent u hier ook van harte welkom.

Het platform Ouders van Nu is onlangs overigens een campagne gestart met de titel ‘Goed onderwijs: ik teken ervoor’.  U vindt de petitie via oudersvannu.nl/onderwijspetitie. Natuurlijk waarderen wij het als u ons op deze manier wilt steunen. Samen maken wij ons sterk voor goed onderwijs! ​

Delen via