Even voorstellen: nieuw MR lid

woensdag 28 november 2018

Hoi, mijn naam is Rosemarie van Eekelen en dit schooljaar mag ik als nieuw lid aanschuiven bij de MR. Ondanks dat ik nieuw aangeschoven ben, heb ik meteen de eer gekregen om op korte termijn de taak als voorzitter van de MR op mij gaan nemen. Ik ben de moeder van Sterre die nu in groep 2 zit en daarnaast heb ik ook nog een dochtertje van bijna anderhalf, Linde.

Ik vind het erg belangrijk om actief te participeren en hoop als MR lid mijn steentje bij te kunnen dragen aan de Sterrenschool.

Verder werk ik als beleidsadviseur gastechniek bij Liander in Duiven. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd actief als trainster van de mini’s (3 tot 5 jarigen) bij voetbalvereniging SV Vaassen, waar Sterre ook voetbalt en waar ik erg kan genieten van de pure spelvreugde bij de jongste voetballertjes. Zelf voetbal ik nog in de zaal en af en toe ook op het veld bij dames 30+. Ook mag ik graag tekenen en schilderen of lekker ontspannen met een goed boek.

Op de maandag- en dinsdagochtend ben ik meestal wel te vinden op school bij groep 2 als ik Sterre naar school breng, dus mocht je vragen hebben over de MR, of interesse  hebben om deel te nemen in de MR spreek me gerust aan.

Delen via