5 jaar Sterrenschool Apeldoorn

maandag 30 mei 2016

De tijd gaat snel om maar met een cliché te beginnen. We bestaan dit schooljaar al weer 5 jaar als Sterrenschool Apeldoorn. In deze 5 jaar is er heel veel gebeurd, zowel op organisatorisch als op onderwijs inhoudelijk gebied. Niet alles verliep en verloopt van een leien dakje, maar dat hoort bij een langdurig, intensief en diepgaand veranderingsproces. We zijn nog lang niet waar we willen zijn, maar we zijn wel goed op weg. Samen met de kinderen, u als ouder en de teamleden gaan we vol vertrouwen verder de toekomst in.

Dit eerste Lustrum kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We hebben op dinsdag 28 juni een feestdag op het programma staan. Wat er precies gaat gebeuren is nog een verrassing, maar we kunnen u alvast wel verklappen dat de kinderen die dag geen eten en drinken mee hoeven te nemen.

’s Middags tussen 13.15 u en 14.15 hebben we een spetterend optreden, waar we u graag voor uit nodigen.

 

NB: Een huishoudelijke mededeling; als u dinsdagmiddag 28 juni komt kijken en uw kind(eren) gaan tot 15.30 u naar school, dan kunt u na afloop uw kind(eren) meenemen naar huis. Indien u er niet bij bent dan blijven uw kind(eren) de normale tijd op school.

 

Delen via