Ruilbeurs

zaterdag 5 oktober 2013

Kom je ook?  Doe je mee?

Op zaterdag 5 okt. a.s. van 11.00 tot 13.00 uur.

Dit mooie initiatief komt van Kerschoten Energie Neutraal (KEN). KEN omvat twee belangrijke initiatieven, kort samengevat;

  • we zorgen er samen voor dat we zuiniger omgaan met onze energie en ook dat we (in de toekomst)energie gaan opwekken.
  • duurzaam gebruik van materialen.

Op school hebben we al eerder kennisgemaakt met KEN dmv ons thema Energie en duurzaamheid.

Weet u nog; o.a. van stroom opwekken met speciale fietsen. Het onderdeel duurzaamheid heeft vorm gekregen door het  repaircafé in de Groene Hoven.

De ruilbeurs valt onder het kopje; duurzaamheid:

Wil je meedoen aan dit goede initiatief dan kun je op 30 september, 2 oktober, 3 oktober en 4 oktober, je kleding, speelgoed of boek brengen. Voor elk ingebrachte kledingstuk, speelgoed of boek krijg je in ruil één bon. Deze bon kun je gebruiken om op zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 13.00 uur iets anders uit te kiezen van de andere ingebrachte spullen.

 Naast het inbrengen van spullen, zouden we het ook prettig vinden als er ouders zijn die evt hand en span diensten kunnen bieden. Mocht je kunnen, laat het dan aan één van de OR-leden weten of mail naar or@sterrenschoolapeldoorn.nl.

Tevens willen we op de dag zelf iets aan eten en drinken aanbieden tegen een kleine vergoeding. Zijn er ouders die in de gelegenheid zijn om wat te lekkers te maken bij de koffie of voor de lunch , dan hoort de ouderraad het graag.

 

 

Delen via