Leerpleinspelen

woensdag 2 oktober 2013

Leerplein055 Spelen 2013

Waar:                         Atletiekbaan AV’34, Orderbos Apeldoorn

Bij slecht weer evt annulering.
(besluit valt één dag van te voren)

 

12.30 uur:                  Vertrek van school

13.30 uur:                   De officiële opening gevolgd door een warming up.

16.30 uur:                   Einde

De officiële opening wordt verricht door onze voorzitter van het College van Bestuur Fred Berends, daarna krijgen we een warming up.

Doe je niet mee aan de teamsporten of heb je even pauze:

Rond het middenterrein van AV’34 is een leuk individueel programma opgesteld met o.a. Energiefietsen; een spelletjesparcours voor leerlingen uit groep 1 t/m 4 en atletiekonderdelen en een hindernisbaan voor de groepen 5 t/m 8. Haal een scorekaart bij de onderdelen en bij een volle kaart mag je een presentje ophalen.

Wij doen mee aan  

 

Estafette: Teams bestaan uit 12 kinderen uit groep 3 t/m 8. Uit elke groep doet 1 jongen en 1 meisje mee. De estafette is een heen en weer estafette over 60 meter. De kinderen lopen oplopend in groep tegen elkaar. Aan beide zijden van de 60 meter stellen zich 6 kinderen op (1 uit elke groep).

Na de series volgt een kwartfinale , halve finale en een finale. Er zal ook dit jaar wederom een herkansingsronde plaatsvinden.

 

Touwtrekken: De school kan een touwtrekteam uit groep 8 en groep 7 samenstellen bestaande uit 8 personen (4 meisjes en 4 jongens). Er wordt in poules gestreden waarna de beste van de poules doorgaan naar de halve finale waar via een afvalsysteem 4 teams overblijven die in een finale poule uitmaken wie 1e t/m 4e worden. De andere teams zijn na de poulewedstrijden uitgestreden.

 

Prijsuitreiking: Er zijn prijzen voor de winnende teams van elke voetbalpoule, alsmede prijzen voor de nummers 1 t/m 3 van de estafette en het touwtrekken. Tevens is er een prijs voor de 1e mannelijke en 1e vrouwelijke deelnemer van de Leerpleinloop.

 

Delen via